Keresés a Zolka blogon
Keresés Google-ön
Részletes keresés beállítások:
  -
ZolkaBlog
Apróságok
Blog [2009. július] / Utolsó nap, és dobozszerelés
Utolsó nap, és dobozszerelés 2009.07.23 10:43
Ezt is megértem, utolsó nap! Holnap hajnalban megyek haza, még azt kell túlélni (meg úgy egyébként az egész holnapi napot), és cooool. Nagyon várom már.
Argh.... mindenki engem akar: Zsónak kéne csinálni cuccot, Viktor is megjelent egy régi (pont tegnap néztem, 2006 végén csináltam) cuccal, amit neki csináltam, hogy kéne supportálni (és vihargyorsan, tegnapra, amit utálok evilmad), emellett viszont barátnőmmel foglalkoznék leginkább. Unokatesómékat, anyámat is szervezni kell, holnap utazom, pakolni kell, áááá...
Szóval tegnap este az volt a taszk édesanyámmal, hogy rakjuk rendbe a dobozt, amiben 1 éve kijött a bringa. Azóta a doboz (kartonpapír) lenn pihent a szuterénben, kissé már rohadt is az alja, meg a legutóbbi repülőút is megviselte kissé, ha nem is szakadt ronggyá, lyukak és nyomok voltak rajta. Sokat gondolkoztam korábban rajta, hogy mi legyen, vegyek egy új dobozt, hozzam ki bőröndben, vagy ezt javítsam meg valahogy. Végül vettem 3 guriga barna csomagoló-ragasztószalagot (tudod, amivel a boltban leragasztják a TV dobozát, olyan mint a cellux, csak sötétbarna, és széles). Na, úgy gondoltam, hogy ezzel megerősítem kicsit a dobozt, a visszautat kibírja. És mivel van 3 guriga, nem kell spórolni sem vele. Hát nem spóroltunk, körbe betekertem 1 sorral teljesen, az alját még egyel, és még majd fog kapni további erősítést ha benne lesz a canga. Eddig 2 guriga fogyott el teljesen, a 3. még bontatlanul megvan, és a doboz... hát azt nem mondom, hogy mintha új lenne, de azért bizodalmat kelt, és reménykedem, hogy egyben megússza a bringa. Még le kell szerelni a kormányát, és fölragasztani a vázra, de ha az kész van, akkor teljesen csomagolható állapotú.
Szokott lenni a reptereken ilyen bőröndcsomagoló fóliázó szolgáltatás, használta azt már valaki? Mert lehet hogy betekertetem olyanba is. Amit nem tudok, hogy ekkora méretet tudnak-e vállalni... de majd meglátjuk.
Ma délután érkezik unokatesóm, anyám megy ki eléjük az állomásra. Sűrű lesz a mai program. Meg a holnap reggeli is.
De nemsoká utazom hazaaaa!!! bigsmile
 
Név: Email:
Hozzászólás:

Eddigi hozzászólások
Kedd 2009.07.23 11:07
Én már csomagáztattam olyannal, jó drága, de garanciát vállalnak érte...