Keresés a Zolka blogon
Keresés Google-ön
Részletes keresés beállítások:
  -
ZolkaBlog
Apróságok
Blog [2009. július] / Még 3 nap
Még 3 nap 2009.07.21 14:10
Még 3 nap van, és megyek haza szabira. mwsmile Hű... de várom már, főleg hogy Julit láthassam. Tegnap egyébként jobb hangulatban volt mint vasárnap, és így beszélgettünk egy nagyon kellemeset. Már rettenetesen hiányzott egy ilyen esti csevej, az együtt nevetés és beszólogatás (külföldön volt 5 hétig, alig tudtunk dumálni cry2).
Anyámmal voltunk sétálni tegnap este megint: most a királyi palotát körbe és a tőle induló Karl Johans gate-n sétálunk le egészen a pályaudvarig. Ez nem olyan sok, de a szombati nagyobb, meg a pénteki bemelegítő sétát még mindig éreztük a lábunkban, úgyhogy tegnapra elég volt ennyi. Ha ma nem esik estig, akkor elmegyünk és körbejárjuk Sognsvant, és azzal szinte mindent megmutattam neki, amit érdemes megnézni Osloból... nem voltunk még az operánál, szigeten, és fönn Frognerseterenen sem (meg a símúzeumban sem, de azt nem is tudom nyitva van-e, mivel a sáncot éppen átépítik) Úgyhogy szerintem eléggé sok mindent megmutattam, anyám boldog lehet.
Ma esti tervek között szerepel az is, hogy elkezdem szétszedni a bringámat, és előkészítem a hazavitelre. Vajon le tudom venni a pedálokat? Ha nem, az eléggé nagy problémát jelentene.
 
Név: Email:
Hozzászólás: