Keresés a Zolka blogon
Keresés Google-ön
Részletes keresés beállítások:
  -
ZolkaBlog
Apróságok
Blog [2009. július] / RSS elfelejtés meg minden
RSS elfelejtés meg minden 2009.07.17 10:50
Arghhh... elfelejtettem, hogy RSS-en is olvasnak emberek, szörnyű. bigsmile
OK, mentségemre szóljon, hogy az RSS logot a blog adminja alapból nem jeleníti meg, mivel egyébként sem mond túl sokat: az RSS readerek ugyanis időközönként ránéznek az xml-re, és kész, nem jelentenek valódi olvasót.
Safaris bugot majd ha lesz kedvem megnézem... de ahhoz kellene egy Safari. Továbbra sem szeretem az Apple termékeket (beleértve a szoftvereket is), úgyhogy általában fizikai fájdalmat okoz még a Quicktime föltelepítése is. De majd ránézek talán. Safarihoz létezik JS debugger egyébként? Hmm... ha végeztem a Zsós melóval, akkor kicsit ki kéne takarítani a blogot is, jópár dolog nem működik rajta rendesen, másik jópárat meg nem is szeretek már. Amikor csináltam fun volt, de már nem tetszik (pl ez a postokat összecsukó cucc... brr, utálom.). Az adminon sem működik jól néhány JS kontrol, és a designt is meguntam. Majd lecserélem azt is.
Anyám érkezik nemsoká. Elméletileg már repül... én meg nemsoká lépek le, és megyek elé a reptérre.
Még 2 nap, és Juli hazaér, még 7 nap és én is. Hajj, de várom már...
 
Név: Email:
Hozzászólás:

Eddigi hozzászólások
Zolka 2009.07.20 09:26
Mivel már félek mások által kedvelt dolgokról rosszat mondani, ezért maradjunk annyiban, hogy más az izlésünk. surrender
Nem is tudtam, hogy Firebug ilyen állat, hogy még js-ben is elérhető. Cool, fogom használni.
moszi 2009.07.17 16:03
pedig az apple termékek teljesen elfogadhatóak :) ... majdnem egy éve áttértem mac-re ... iphone fejlesztés miatt, de végül is úgy látszik megmaradok mellette ;)
robymus 2009.07.17 11:35
részleges debugolási támogatás a firebug lite-ban, minden browser alatt: http://getfirebug.com/lite.html